(08) 375 002 ptgym@kuntosali.com

Tietosuojaseloste


Tietosuoja

Evästeet

Ehdot

PT Gym Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

PT Gym Oy
Y-tunnus: 0822784-0
Uusikatu 59
90120 OULU

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

ptgym(at)kuntosali.com

3. Rekisterin nimi ja rekisteröidyt

PT Gym Oy:n asiakasrekisteri.

Käsittelemme rekisterissä asiakkaiden sekä potentiaalisten asiakkaiden ja heidän edustajien henkilötietoja.

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään, kun  jäsensopimus luodaan, jotta palveluita voidaan käyttää.  Lisäksi tehtävissä, jolloin jäseneen otetaan yhteyttä tai hänen tietojaan ylläpidetään tai päivitetään, voidaan käsitellä henkilötietoja.

Emme luovuta henkilötietoja ulkopuolisille. Henkilötiedot sisältävät vain ne tiedot, jotka henkilö itsestään antaa. Kerättäviä henkilötietoja käytetään PT Gymin palvelujen ylläpitoon sekä asiakassuhteiden hoitoon ja näissä asioissa mahdollisiin yhteydenottoIhin.

Käytämme valvontakameratallenteita turvallisuuden ja omaisuuden suojaamiseen. Varmistamme asianmukaisen käytöksen, ennaltaehkäisemme rikokset sekä niitä käytetään mahdollisten tapahtuneiden rikosten selvittämiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Keräämme seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite,  syntymäaika, sosiaaliturvatunnus, kuva, käyntihistoria sekä henkilön laskutustiedot.

6. Rekisterin tietolähteet

Asiakastietojen kerääminen perustuu asiakassuhteeseen. Keräämme tietoja, kun sopimus tehdään. Annat tietosi, kun rekisteröidyt tai kun käytät PT Gym Oy:n palveluja. Keräämme henkilötiedot sinulta itseltäsi.

7. Tietojen luovutus

Henkilötiedot luovutetaan laskutusta, perintää sekä henkilötietojen tarkistusta varten asiakashallintasovelluksessa. Näissä palvelevat Kulkuri Kulunvalvonta Oy, sekä RopoCapital Oy.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Voimme käyttää henkilötietojesi käsittelyssä palveluntarjoajia, joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi EU-/ETA-alueen ulkopuolelta. Huolehdimme siirtojen asianmukaisesta ja lainmukaisesta toteuttamisesta henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

9. Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika

Kunnioitamme henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Sähköinen rekisteri on talletettu palomuurien, salasanojen ja muilla teknisillä keinoilla suojattuun tietokantaan, johon on pääsy PT Gym Oy:n valtuuttamilla henkilöillä. Säilytämme paperiset asiakirjat lukitussa tilassa, lukituissa kaapeissa. Valvontakameratallenteet säilytään salasanalla suojatulla omalla palvelimella.

Hävitämme vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot asiaankuuluvalla tavalla. Säilytämme henkilötietoja vain tarpeellisen ajan niin, että  tietosuojaselosteen henkilötietojen käsittelytehtävät toteutuvat. Tietoja voidaan joutua säilyttämään pidempään silloin, kun se johtuu kirjanpitolaista tai jonkun muun soveltuvan lain velvoitteista.

10. Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus, milloin tahansa, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinoinnissa. Jokaisessa PT Gym Oy:n lähettämässä suorasähköpostissa on lainmukainen linkki, josta voit lopettaa suorasähköpostitukset jatkossa.

Lisäksi sinulla on oikeus, soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti,:

• saada tieto henkilötietojesi käsittelystä,
• päästä tietoihisi ja tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot,
• vaatia epätarkan tai virheellisen henkilötiedon oikaisua taikka tietojen täydentämistä,
• vaatia tietojesi poistamista,
• peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä siltä osin, kun se perustuu antamaasi suostumukseen,
• kieltää henkilötietojesi käsittely henkilökohtaiseen, erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella, siltä osin kuin henkilötietojesi käsittelyperusteena on oikeutettu etumme,
• saada henkilötietosi koneluettavassa muodossa ja siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle edellyttäen, että olet itse toimittanut kyseiset henkilötiedot kuntosalille. Käsittelemme näitä henkilötietoja sopimuksen tai suostumuksen perusteella ja käsittely suoritetaan automaattisesti, ja
• vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista.

Voimme pyytää tarkentamaan pyyntöä, ja varmentamaan henkilöllisyys ennen pyynnön käsittelyä. Voimme kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta sovellettavan lain/säädösten perusteilla.

Voit aina myös valittaa asianomaiselle valvontaviranomaiselle taikka sen EU:n jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa asuinpaikkasi tai työpaikkasi sijaitsee, mikäli katsot, että emme olisi käsitelleet henkilötietojasi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Lähetä oikeuksiasi koskevat pyynnöt kirjallisena tai sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:

PT Gym Oy
Tarkastus/-muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö / Janica Timonen
Uusikatu 59
90120 OULU
ptgym(at)kuntosali.com

PT Gym Oy vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä niiden esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä siihen, että vastaamisaikaa tulee pidentää.

11. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä tällä sivulla.

Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilauksesi toimitus

Toimitamme tilaukset edullisimmalla mahdollisella tavalla, pääasiassa nouto. Jos haluat tilauksesi toimitettavaksi johonkin muuhun kuin lähimpään toimipisteeseesi, ilmoita siitä meille tilausta tehdessäsi.

Toimituskulut laskutetaan todellisten kulujen mukaisina. Pyrimme laittamaan tilauksesi matkaan viipymättä, kun suoritus näkyy, kuitenkin 1-3 arkipäivän kuluessa. Viivytyksistä ilmoitamme erikseen.

Maksaminen

Kaikki PT Gym Oy:m kuntosali.com -nettisivuilla esillä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron ellei toisin mainita.

Tilaukset ennakkolaskutetaan ennen lähetystä. Lähetämme ennakkolaskun sähköisesti. Noudettaessa käteis-, kortti- tai liikuntaseteli taikka -korttimaksu. Verkkokaupan maksuehto heti. Vuosisopimuslaskutusasiakkaat; yksityisille 14 pv nto, yrityksille 7 pv nto.

Ylivoimainen este (Force majeure)

PT Gym Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten tuotteen loppumisesta, tavarantoimittajan vaikeuksista, sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta PT Gymin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Tilastot ovat anonyymeja ja yksittäistä kävijää ei voi tunnistaa. Lisätietoja Googlen evästekäytännöistä:  https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=fi .

Voit estää evästeiden tallentamisen laitteellesi, rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimesi asetuksista. On hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.